mandag 27. mai 2013

Eksplosjonsboks med kake inni

Sååå moro å lage eksplosjonsboks med en nydelig bryllupskake inni. Mønster på denne kreasjonen finner du her: http://susannehalseth.blogspot.no/








torsdag 23. mai 2013

Sommer og sol



Underbara Maja! Serien "skjærgårdsliv" passer så godt til maritimt pyssel. Måtte prøve papirene og det ble noen nye notisbøker. Holder på med bomullskluter og de skal få magebelter i samme papiret.





















Og så var klutene ferdige og på et koselig scrappetreff forrige lørdag ble magebelter også laget. Tenkte dette kunne bli fine sommergaver til venninner og vertinner :)

























Bak seilbåten ligger det en diecut som ser ut som et kompass. Innmari fin til maritime motiver. Fra Sizzix.















































Nærbildet av det fine kompasset mitt. Denne diesen får du kjøpt på Scrappehjertet. Til slutt lagde jeg en gavepose til en maritim gave min gode nabo skal få.











søndag 5. mai 2013

For en stund tilbake "datt" jeg over et rart mønster på nettet. Da det lå ute til alles benyttelse printet jeg ut et eksemplar og lagde denne rare Steampunk- hatten. Ser nå at den kanskje skulle vært grå eller sort.
Min er mørkeblå og den er ca 12 cm høy.



Det er alltid moro å lage ting i papir, men noen ganger lager man ting som bare er helt utrolig gøy. Sånn som denne skoen for eksempel. Den er laget etter et mønster fra "My time made easy" og var ganske grei å få til takket være et veldig bra mønster.