Mønster

Serviett-eske med lys og fyrstikker:
Konvoluttkort:  steg for steg Bazzill: 12" x 6", fals på 6" og 10"
 Hjørnepunch på alle hjørnene
 brett slik
 pynt med papir og stæsj, lim sammen i sidene
 etikett: 4,5" x 5,5"


Grillkryddereske:


Hank, 2 stk: 8cm x 21cm, fals på 8cm.
Eske, 2 stk: 7cm x 26cm, fals på 1cm, 9cm, 17cm og 25cm. Fals inn 1cm på den ene langsiden. Klipp bort de to små hjørnene du får nederst helt ut i sidene (1cm x 1cm). 

Lag hull øverts til hank og punch eventuelt runde hjørner. 
Pynt boksen med ark og annet "stæsj".
Lim de to 1cm bitene, i ytterkant av delene, på eskene inn mellom hankdelene, fra den falsa linjen og oppover mot hanken. Lim hankdelene sammen og brett esken og bunnen sammen. Lim fast med de små 1cm delene under boksen. Forsterk bunnen ved å lime litt ekstra papir (pynteark) på undersiden. 

  • Et tips når du begynner på et nytt mønster: Brett og form boksen før du limer sammen slik at du ser hvordan den skal "bygges".Strikka klut: Et nøste bomullsgarn fra Europris.
Legg opp 60 masker, og strikk første pinnen en rett og en vrang hele veien over. Pinne nr 2 strikkes bare rettmasker. Disse to pinnene gjentas til du har nok garn til å felle av. Superlett :)


Mønster på box in bag:Et mønsterark og ett Bazzillark er nok til 2 box in bag, bruk et litt kraftig mønsterark med fint mønster på begge sidene så får du to ulike bokser.

Begynn med bunnen som måler 15 cm x 15 cm. Fals inn 4 cm på alle fire sidene og lag en bunn med 4 cm høy kanter. Klipp gjerne et hakk i hjørnefirkanten for å forme den lettere. Lim alle hjørnene slik at det blir en liten boks!
Selve "kroppen" er 12 inch lang og 6 inch høy. Legg et solidt lim på den venstre kortsiden på vranga av papiret og langs nederste langside. Begynn å lime denne biten til boksen langs boksens bunn (boksen synes ikke når papiret er limt på). Begynn midt på den ene siden av boksen, ikke i et hjørne. Lim mot høyre og stram litt godt til i hjørnene så ikke papiret løsner etterpå. Fest godt hele veien rund og trykk skjøten godt over hverandre.
Kutt til to border, den ene er 4 cm bred (nederst på boksen) og den andre er 3 cm bred (øverst på boksen). Klipp eller punch mønster på bordene etter ønske. Lim bordene på boksen og pynt ferdig. Lag to hull på hver side av boksen på den øverste borden. Dette er til å tré bånd i slik at du kan knyte sammen boksen.
LYKKE TIL!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar